feb 192014
 

En dat is absoluut geen slecht bericht, want sinds vandaag staat de Volvo 1800s bij ons thuis op z’n nieuwe stekkie.

De rit naar huis was al een belevenis op zich.
Dit is het rijden zoals het vroeger was zonder enige vorm van luxe zoals we tegenwoordig gewend zijn en dat is nu juist ook de charme van het rijden in een klassieker. Naast natuurlijk dat het een geweldige auto is met verschrikkelijk mooi ontwerp. Dit alles is wat ‘de beleving’ van zo’n auto uniek maakt.

Na nog wat ritjes vanmiddag te hebben gedaan, staat de auto voor nu geparkeerd in de garage.


Overigens schieten me steeds meer zaken te binnen die binnenkort zullen gaan verschijnen in de ‘Bucket List’. Nog genoeg te doen!!

  2 Responses to “Er is een einde gekomen aan ‘The Chase’.”

 1. Fantastisch is dat, als er dan eindelijk één in je garage staat ;).

  Ik begrijp dat er nog wel een volledige restauratie aan zit te komen? En de originele kleur van deze auto, dat was dus pearl white en die moet er ook weer op komen?

  Heb je al gekeken op p1800pictures.com of je auto misschien al ergens bekend was?

  • Inderdaad lijkt de restauratie uitgebreider te worden dan in eerste instantie gedacht, maar dat maakt het des te leuker.
   De originele kleur is iets wat er ooit weer op zou moeten komen. Is echter wel hetgeen wat onderaan de lijst staat om nog eens te doen. De huidige kleur is wel een originele Volvo kleur, maar niet een kleur die bij de Volvo 1800S werd gebruikt.

   Ik heb trouwens wel eens gekeken op http://volvo1800pictures.com/, maar kon daar geen historie vinden op basis van het chassisnummer.
   Is wel jammer, omdat ik de historie mis van zijn tijd in Amerika en ook dat lijkt me erg interessant om te hebben. Wellicht vind ik het ooit nog eens ergens…

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)

Schrijf je in voor onze updates en ontvang automatisch een e-mail bij een nieuw bericht!Meld je aan!