mrt 202014
 

Wat een genot om zo’n klassieker te hebben!
Ik heb me vanaf het begin aan voorgenomen er vooral van te gaan genieten en ‘m te laten rijden.
Dat plan lukt aardig, want ik neem ‘m gemiddeld 2 à 3 keer per week mee om een eindje te toeren. Heerlijk!

Daarnaast natuurlijk het bijwerken van wat kleine klusjes.
Inmiddels zijn de riemen verwijderd om eens grondig schoon te maken. Er blijven maar vlekken in zitten, dus als iemand een tip heeft voor een wonderschoonmaakmiddel. Let me know!

Kwam overigens ook oude, verteerde banden tegen die onder de achterbank zaten.


Waren helemaal hard geworden en uitgedroogd. Kortom, er viel niets meer van te maken. Heb ze er dus maar uit gesloopt en voorlopig vervangen voor wat kussentjes die we nog over hadden.

Gisteren ook een start gemaakt met het stuur.
Deze stond vanaf de aankoop scheef en ik begreep uit diverse fora dat je het stuur gewoon recht kon zetten. Eerst de claxonknop verwijdert en vervolgens zag ik de moer van het stuur met erboven een borring die is omgebogen.


Dit klopt ook volgens de beschrijving die ik ergens heb gevonden, maar vertrouwde het toch niet helemaal. Ben er dus maar mee gestopt. Moet eerst maar eens de Vraagbaak Olyslager bestellen, voordat ik me hier verder aan waag.
Wil het echter wel zo snel mogelijk fixen, omdat het lastig is voor de orientatie en het afslaan van de richtingaanwijzer. Afijn, nog even geduld.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)

Schrijf je in voor onze updates en ontvang automatisch een e-mail bij een nieuw bericht!Meld je aan!