mei 232015
 
Redding is gearriveerd!!!

Vandaag de linker SU HS6 carburateur aan een nadere inspectie onderworpen, omdat deze een beetje lijkt te blijven hangen.
Na alles opnieuw te hebben schoongemaakt en toch een beschadiging op de naald te hebben aangetroffen (binnenkort maar eens vervangen) proefrit gemaakt om te kijken of alles weer als voorheen functioneerde. De eerste kilometers als vanouds, echter na een kilometer of 3 viel opeens alles stil en leek de motor geen benzine meer te krijgen….

Auto snel aan de kant gezet en onder de motorkap gedoken.
Niets zo snel te zien, dus maar weer starten. Motor sloeg aan om vervolgens na 5 seconden weer af te slaan. Hé…?
Weer de carburateur bekeken en een aantal testen gedaan op de linker carburateur. (luchtfilters waren er nog af) Niets te zien….

Opeens herinnerde ik me weer, waarom ik m’n portemonnee had meegenomen.
Precies! Geen benzine meer. :oops:

Gelukkig was m’n vrouw thuis en kon ze ‘me redden’ met een jerrycan benzine. :D

  2 Responses to “Nadere inspectie SU HS6 carburateur en ‘de reddende engel’.”

  1. Leuke site, lees je updates met plezier. Deze herinnert mij aan een vergelijkbaar incident; toen ik m’n katterug kocht 2 jaar geleden. Omdat hij geschorst was had ik geen proefrit gemaakt, maar op goed geluk gekocht. Na het overschrijven reed ik ermee weg, met de verkoper naast me, om hem af te zetten op z’n werk, toen na 500m de motor sputterde en niet meer aansloeg. Oeps!! Toch een kat in de zak gekocht?? Gelukkig bleek de benzinetank leeg te zijn, dus viel het uiteindelijk mee.

    Succes met de carburateurs en de site,

    Erik

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)

Schrijf je in voor onze updates en ontvang automatisch een e-mail bij een nieuw bericht!Meld je aan!