jan 222014
 

Vandaag contact gehad met de garage waar verwoede pogingen worden gedaan om de zaken te repareren die bij de deal zijn uitonderhandeld.
Er zijn een 2-tal zaken die momenteel de nodige aandacht vragen.

 1. Kilometerteller
  Deze blijkt helemaal kapot te zijn.
  De km-teller kabel, die van de teller naar de versnellingsbak loopt, blijkt te zijn gebroken. Deze is tijdens het rijden weer in elkaar gehaakt op een ongelukkige manier, waardoor het hele binnenwerk van de kilometerteller kapot is gegaan. De jacht is geopend op een nieuwe kilometerteller en kabel om te installeren.
 2. Kachelmotor
  De ventilator geeft een ratelend geluid als je de aanjager aanzet.
  Eén van de schoepen van de kachelmotor heeft een scheur. Door draaiing gaat deze resoneren en dit veroorzaakt het geluid wat je hoort als de aanjager wordt aangezet. Alternatief zou zijn een andere kachelmotor op de kop te tikken en deze te installeren. Echter, een nieuwe op de kop tikken is nog niet zo eenvoudig.
  Bestellen kan. Geen probleem, maar om deze dan ook nog eens geleverd te krijgen binnen een aantal dagen is lastig. In eerste instantie zal er een poging worden gedaan om de bewuste schoep te gaan lassen.

Wordt vervolgd!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)

Schrijf je in voor onze updates en ontvang automatisch een e-mail bij een nieuw bericht!Meld je aan!