jun 222014
 

Gisteren begonnen met de kofferbak.
Zoals in een eerder bericht al aangekondigd, blijkt ook hier enige oppervlakkige roest aanwezig te zijn. In eerste instantie leek het een klein plekje te zijn, maar na het verwijderen van de gelijmde isolatiematten kwam er meer tevoorschijn. (zal hier binnenkort meer foto’s van plaatsen) Inmiddels is het meeste eruit. Vervolgstappen stappen zijn: ontroesten, ontvetten, primer erop en verven of ML’en. Daar ben ik nog niet helemaal uit.

Bij het klussen in de kofferbak overigens, kwamen we iets leuks tegen.
In de kofferbak zitten een aantal (bedoelde) gaten. Tijdens het uitzuigen van de kofferbak, zag ik opeens een munt op de benzinetank liggen als ik door één van de gaten keek. Snel mijn zoon gehaald, die wat kleinere vingers heeft, en deze heeft ‘m eruit weten te wurmen. Na een nachtje in de ‘Dasty‘ (blijft een wondermiddeltje!) blijkt het een dollarcent te zijn uit 1991.

Geen fluit waard, maar het verhaal is natuurlijk leuk.
Temeer, omdat de wagen oorspronkelijk uit de VS komt en dit een beetje bij de auto hoort. We hebben besloten de dollarcent dan ook maar in de auto te laten als een stukje geschiedenis wat er bij hoort. Of wellicht ooit eens een sleutelhanger van maken…?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)

Schrijf je in voor onze updates en ontvang automatisch een e-mail bij een nieuw bericht!Meld je aan!